Nilüfer Hatun Anaokulu
AHMET YESEVİ MH. BİBERLİK CD. ALTINOVA SK. NO3 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

VİZYON

Her çocuğun birbirinden farklı özellikler taşıyan bireyler olduğu ilkesinden yola çıkarak, kendine güvenen ,araştıran sorgulayan, yaparak yaşayarak öğrenen,paylaşımcı,kendini ifade edebilen, sorumluluk alabilen, vatanına milletine bağlı, topluma ve doğaya saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Fiziksel donanımımız, eğitim öğretim etkinliklerimiz ve çalışan personelimizle yalnızca çocuklarımız için değil aynı zamanda anne ve babaları için de özgün kaliteli, nitelikli, tanınan ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Okulum Temiz Belgesi- Beslenme Dostu Okul
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

8:00-13:00 13:00-18:00

Okul servisimiz yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Ahmet Yesevi Mh. Biberlik Cd. Altınova Sk. No: 3 Sultanbeyli Ahmet Yesevi Polis Merkezi Amirliğine 50 metre Şehit Erdem Diker İHO´na 5 metre Nilüfer Hatun KAİHL Ortaöğretim Kız Öğrenci Pansiyonuna 5 metre mesafede

İlçe merkezinde bulunmaktadır.

Proje Çalışmaları

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak Değerler Eğitimi Projesi yürütülmektedir.